Skip to content

9 Δεκεμβρίου 2011

27

το pandespani chef στον αέρα :-)

by pandespani

Πριν λίγο καιρό το pandespani βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη ‘chef στον αέρα’ που παρουσιάζει ο Σκάι. Ήταν ένα πραγματικά απολαυστικό 4ωρο στο πλατό, μια τεράστια κουζίνα που αν την είχα σπίτι μου θα κυκλοφορούσα με πατίνια. Φώτα, κάμερες πολλές, μαγείρεμα, δοκιμές, κουβέντα, πολύ γέλιο και τέσσερις από τις περισσότερες από 300 συνταγές που υπάρχουν στο blog: ναπολιτάνικες ‘τσιπούρες του τρελού νερού (acqua pazza)’, παριζιάνικες ‘καραμελωμένες πατάτες’, σιτσιλιάνικη ‘καπονάτα’ με βίδες και το αγαπημένο μου άπαιχτο ‘συκώτι με καπνιστή πάπρικα’ αλά pandespani, που είχε βεβαίως το γνωστό σουξέ και στον αέρα!
Με την Ελένη του απαράμιλλου στιλ γνωριζόμαστε από την εποχή της τέχνης και του art magazine. Είχαμε πολύ καιρό (κάποια χρόνια) να συναντηθούμε, μια και πολλά συνέβησαν στο μεταξύ, οπότε η ευχαρίστηση να βρεθούμε σε εντελώς νέες συνθήκες αλλά πάλι με μια κοινή αγάπη ήταν μοναδική.

 

Αναμεταδίδουμε λοιπόν στο σημερινό ποστ την χθεσινή εκπομπή του «Chef στον αέρα» για όσους από τους αναγνώστες μας θάθελαν να την δουν, γνωρίζοντάς μας έτσι και λίγο παραπάνω. Ευχαριστούμε και οι δυο μας θερμά την Ελένη, την Ζένια, τον σκηνοθέτη και όλη την ομάδα της παραγωγής μέσα κι έξω απ’ το πλατό και φυσικά την ομάδα της κουζίνας, που μας φιλοξένησαν και μας ντάντεψαν τόσο ωραία στο γύρισμα. Πολύ μας άρεσε η εμπειρία και περάσαμε καταπληκτικά.


27 Comments Post a comment
  1. Kalliope
    Δεκ 9 2011

    Σας είδα χθες και χάρηκα ,
    καμάρωσα όταν κατάλαβα ότι είμαι μια, από τους πιστούς ακόλουθους του «pantespani»…
    Ετσι εξηγούνται οι πολυ όμορφες και ποικίλες συνταγές που μας προσφέρετε!
    Να ‘στε καλά και να μας ταξιδεύετε σε τόπους και γεύσεις ιδιαίτερες!

    Απάντηση
  2. Δεκ 9 2011

    Συμπαθέστατοι και οι 2!
    Χαίρομαι που τώρα, διαβάζοντας και εκτελώντας τις συνταγές σας, θα έχω και την εικόνα σας στο νου. Keep up!

    Απάντηση
  3. Λιτσα Ντοβα
    Δεκ 9 2011

    Σας είδα και σας καμαρωνα. Χάρηκα πολύ που μου συστηθηκατε απο τηλεοράσεως.Τιποτα δεν είναι τυχαίο εν τελεί!!!!!
    Φιλια πολλα !

    Απάντηση
  4. Δεκ 9 2011

    Skisate! Tromeres sintages! Bravo !!!!!! Kai sti diki sas ekpompi!

    x
    Nina

    Απάντηση
  5. Μπράβο παιδιά! Πολύ ωραίες οι συνταγές σας, το συκώτι φαίνεται πράγματι τρομερά λαχταριστό

    Απάντηση
  6. Δεκ 10 2011

    Μπράβο Μπράβο Μπράβο!
    Πάντα τέτοια!!!!

    Απάντηση
  7. Δεκ 10 2011

    Δεσποινιώ & Δημήτρη γεια χαρά,

    Όπως και οι προλαλήσαντες, σας καμάρωσα κι εγώ από την Πόλη!

    Μετά από όλες τις πολύπλοκες / χρονοβόρες / δύσκολες συνταγές που έχετε παρουσιάσει στο μπλογκ καθώς κι αφότου γνωριστήκαμε και τα ‘παμε ένα χεράκι, η επιλογή των συγκεκριμένων τεσσάρων απλών πιάτων, δείχνει και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό…είστε επίσης και ιδιαιτέρως μετριόφρονες!

    Πάντοτε άλλωστε πίστευα (και τώρα σιγουρεύτηκα), ότι ο άνθρωπος που αγαπά τη γεύση, δεν εντυπωσιάζεται, ούτε θέλει να εντυπωσιάσει με λαγούς και πετραχήλια. Θέλει απλώς να απολαύσει και να μοιραστεί. Μπράβο σας!

    Καλά κάνουμε δηλαδή με τη Σταυριανή και ορκιζόμαστε στο Pandespani!

    Απάντηση
    • greekadman
      Δεκ 10 2011

      Γειά σου Αγγελή και Σταυριανή! Ήθελα οπωσδήποτε να το έχετε δεί ειδικά για το απόσπασμα «δεν θα ορκίζομαι στο ευαγγέλιο, αλλά στο pandespani») για να νοιώσετε πόσο μένουν τα καλά σας λόγια!!! Φιλιά!

  8. Biskotaki
    Δεκ 10 2011

    Poly Bravo sta Pandespania! Eisastan fantastikoi!

    Απάντηση
  9. Erietta
    Δεκ 10 2011

    Όπως όταν χρόνια (…) ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τσουπ, μια μέρα τους βλέπεις στην τηλεόραση. Απομυθοποίηση και ξανά μυθοποίηση… Εξαιρετική η παρουσία σας και το παρουσιαστικό σας. Όσο για τις συνταγές… Ουδέν σχόλιο. Pandespani.
    (έγινα “groupie” και δεν το κατάλαβα;)

    Απάντηση
  10. Δεκ 10 2011

    Πολύ σας ευχαριστούμε και χαιρόμαστε που σας έχουμε μαζί μας :-) :-) ;-)

    Απάντηση
  11. Μαιρη Μαντουβαλου
    Δεκ 10 2011

    Μπραβο σας!!!Σας χαρηκα πολυ,καπως ετσι σας φανταζομουνα…Να ειστε καλα .

    Απάντηση
  12. eliza
    Δεκ 12 2011

    Μπράβο, μπράβο.

    Απάντηση
  13. Δεκ 12 2011

    Πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας !

    Οι συνταγές καταπληκτικές .

    Να είστε καλά.

    Απάντηση
  14. Δεκ 13 2011

    Είστε υπέροχοι! Οι συνταγές σας ακόμα ομορφότερες τώρα που τις είδα ζωντανά.
    Έχετε σκεφτεί να βάζετε και κάποιο video που και που?
    Περιμένω πως και πως την επόμενη συνταγή.

    Απάντηση
  15. greekadman
    Δεκ 15 2011

    Ευχαριστούμε κι’ από μένα. Μόλις έμαθα την πιο «κουφή» ιστορία σε σχέση με την παρουσία μας και είπα να την μοιραστώ μαζί σας!
    Μια φίλη μας, η Jill, μας είπε οτι πήγε σήμερα σε μπαχαροπωλείο στην Αγία Παρασκευή να αγοράσει καπνιστή πάπρικα για να φτιάξει το συκώτι ala pandespani που δείξαμε στην εκπομπή και ο ιδιοκτήτης της σχολίασε απορημένος «…Μα τί εγινε ξαφνικά και όλοι μου ζητάνε καπνιστή πάπρικα… πουλούσα, δεν πουλούσα ένα σακουλάκι το δίμηνο και σε μια εβδομάδα ξαφνικά έχω παραγγείλει 2 φορές για να φτάσει τη ζήτηση»…
    Αυτό θα το ονομάσουμε THE PANDESPANI EFFECT, κατά το Delia’s effect!

    (Delia’s effect ονομάστηκε στη Βρεττανία το φαινόμενο άμεσης και κατακόρυφης αύξησης της ζήτησης σε είδη με χαμηλές πωλήσεις μέχρι τότε, σαν αποτέλεσμα της χρήσης τους από την διάσημη τηλεμαγείρισσα Delia Smith, σε κάποια συνταγή της. Τέτοια ήταν τρόφιμα όπως frozen mash, tinned minced beef, αυγά ή κρεμμύδια αλλά και συσκευές όπως ένα ειδικό τηγάνι για αυγά.)

    Απάντηση
  16. Ευαγγελία
    Δεκ 16 2011

    Σας ανακάλυψα στο » chef στον αέρα» και μου αρέσατε πάρα πολύ!Θα ήθελα κι εγώ να
    διευρύνετε το pandespani με video για να βλέπουμε τη Δέσποινα να μαγειρεύει κομψή
    και όμορφη και να εμπνέει γυναίκες που λόγω κρίσης έμειναν στο σπίτι «ανεπάγγελτες».
    Επίσης θα μου άρεσε να το διευρύνετε γενικότερα με απόψεις ,εμπειρίες π.χ. από ταξίδια,
    βιβλία,εκδηλώσεις κτλ.Προτείνω ένα εβδομαδιαίο ή μηνιαίο editorial και όχι αμειγώς
    «μαγειρικό».

    Απάντηση
    • Δεκ 20 2011

      Διόλου κακή ιδέα, ευχαριστούμε

  17. Δεκ 21 2011

    Μπράβο, μπράβο! Tέλεια τέλεια!

    Απάντηση
  18. l' inconnu
    Ιαν 15 2012

    Πολύ χαλαρά… πολύ απλά… πολύ ωραία! Τελικά όσα είχα «διαβάσει» όσο σας διάβαζα επαληθεύτηκαν με το παραπάνω. Πολύ το χάρηκα! Καλή χρονιά!

    Απάντηση
  19. Ιαν 15 2012

    :-) καλή χρονιά!

    Απάντηση
  20. Μιτσος
    Μαρ 25 2012

    Χαλια !!! το φαγα και ηταν σαν παπουτσι !!!! κοκκινο παπουτσι !

    Απάντηση
    • greekadman
      Μαρ 25 2012

      Αποκλείεται να έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες μας και να μην βγεί… κάτι δεν θα έγινε όπως λέμε και υποθέτω ότι ήταν ο χρόνος ψησίματος που πρέπει να υπερέβει όχι απλά τα 4-6 λεπτα που λέμε αλλά τα 12-15… Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει η συνταγή αυτή αν τηρηθούν οι οδηγίες, την έχουμε κάνει πάνω από 20 φορές!

Trackbacks & Pingbacks

  1. τσιπούρες του τρελού νερού (acqua pazza) | Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani
  2. Καραμελωμένες Πατάτες Φούρνου με τη Φλούδα τους ή χωρίς | Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani
  3. μπουτάκια κοτόπουλου γλυκοτσαχπίνικα, παρέα με αφροδισιακό πιλάφι | Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani
  4. Πικάντικο συκώτι μοσχαρίσιο με καπνιστή πάπρικα | Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani

Leave a comment

required
required

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments