Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2015

 
06/05/2015
 

ellada-giorti-geuseis2

Aκόμη ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός στην Αθήνα, μας περιμένει και φέτος στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι αυτό το Παρασκευο-σαββατοκύριακο 8, 9 και 10 Μαϊου. Το φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2015 μας καλεί να ζήσουμε από κοντά τις έννοιες που συνδέουν τις 3 λέξεις του ονόματος της διοργάνωσης. Ελληνικά προϊόντα, γιορταστική ατμόσφαιρα και γευστικές εμπειρίες. 130 Έλληνες παραγωγοί ποιοτικών προϊόντων θα εκθέσουν τα καλούδια τους στο καταναλωτικό κοινό αλλά και στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ξενοδόχους και εστιάτορες, σεφ θα μαγειρέψουν και θα μιλήσουν ενώ καλλιτεχνικά δρώμενα θα συμπληρώσουν μια εικόνα του πολιτισμού της ελληνικής γεύσης. Πάνω από 15000 επισκέπτες έχουν παρευρεθεί στις προηγούμενες διοργανώσεις και με δεδομένο τον καλό καιρό, οι φετινές επισκέψεις δεν θα είναι λιγότερες.

ellada-giorth-geuseis-anoiksh-2015-3

Το πέραν του αμιγώς εκθεσιακού κομματιού, το περιφερειακό πολιτιστικό-γιορταστικό δηλαδή κομμάτι, είναι αυτό που θέλει να τονίσει αυτό το φεστιβάλ. Στην γιορτή έτσι θα λάβουν χώρα μαθήματα μαγειρικής και εργαστήρια γεύσεων από καταξιωμένους σεφ, stand up comedy, street εμφανίσεις ακροβατικών, θεατρικά δρώμενα, εικαστικά κ.α. αλλά και μουσικές εκδηλώσεις. Την Κυριακή 10 Μαϊου, με μία ζωντανή εμφάνιση, την μουσική διασκέδαση θα αναλάβει η καταπληκτική Idra Kayne, με soul-funk ήχους.
Σημειώνουμε επίσης πως από φέτος ο πολιτιστικός τομέας της διοργάνωσης δημιούργησε την γωνιά των food bloggers, φιλοξενώντας γνωστές fellow bloggers που θα μαγειρέψουν για τον κόσμο -καλή επιτυχία!

Αν είστε στην Αθήνα, μια βόλτα με τους φίλους στο Γκάζι μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα για τις ελληνικές γεύσεις που θα γνωρίσετε ή ξαναθυμηθείτε, ενημερωτική και σίγουρα νόστιμη. Η γενική είσοδος κοστίζει 6 ευρώ ενώ τα εισιτήρια για τα θεάματα ξεκινούν από 8. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

ellada-giorti-geuseis-

Print Friendly, PDF & Email
15

Newsletter

Εισαγάγετε το email σας και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας και για τις εκδηλώσεις μας

    Leave A Comment