τα μπισκότα της Amber Spiegel δεν τα τρως

 
30/11/2014
 
τα μπισκότα της Amber Spiegel
Λεπτομέρεια από τα μπισκότα της Amber Spiegel

Είναι πολύ όμορφα για να τα δαγκώσεις ή να τα βουτήξεις στον καφέ. Κάθε μπισκότο χρειάζεται περίπου 45 λεπτά. Η πρώτη παρτίδα συνήθως καταστρέφεται σε δοκιμές και πειράματα. Η Amber Spiegel δημιουργεί μπισκότα που πραγματικά δεν θες να τα φας. Όχι λόγω των θερμίδων, αλλά γιατί είναι μικρά έργα τέχνης. Και τεχνικής, που γίνονται με μεγάλη προσοχή της στη λεπτομέρεια κάθε σχεδίου.


Η Amber Spiegel αποφοίτησε από το Ithaca College με Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά μετά αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει σεφ ζαχαροπλαστικής. Γράφτηκε έτσι στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Culinary Institute of America, στη Νέα Υόρκη. Εκεί συνειδητοποίησε ότι στο αληθινό της πάθος για τη διακόσμηση κέικ και μπισκότων μπορούσε να συνδυάσει τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες με την αγάπη της για το ψήσιμο. Και αυτό έγινε επάγγελμα.

Σήμερα κινηματογραφεί τη διακόσμηση των μπισκότων και ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο διδάσκοντας τις τεχνικές της. Δείτε το βίντεο, στο οποίο πραγματικά κολλάς και περισσότερα στο site της sweetambs και στο you tube.

Print Friendly, PDF & Email
12

Newsletter

Εισαγάγετε το email σας και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας και για τις εκδηλώσεις μας

    Leave A Comment