Ημέρες Γαστρονομίας 2015 -προορισμός Πελοπόννησος

 
15/05/2015
 

ημέρες γαστρονομίας 2015

Οι Ημέρες Γαστρονομίας έρχονται ξανά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μουσείο Μπενάκη. Η πρόσκληση είναι για το τριήμερο 22, 23 & 24 Μαΐου και το κύριο θέμα ‘η γεύση’. Η εξιστόρηση του ελληνικού αυθεντικού και ποιοτικού φαγητού ανυπομονεί να αναδειχτεί μέσα από δεκάδες άκρως ενδιαφέροντες εκδηλώσεις όπως εκπαιδευτικά εργαστήρια, εκθέσεις παραγωγών, προγράμματα γευσιγνωσίας, προβολές μεγάλου και μικρού μήκους ταινιών με θέμα την γαστρονομία, πολλά happenings, και φυσικά με την συμμετοχή πολλών γνωστών ειδικών και δημιουργών από τον εν λόγω χώρο αλλά και της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.

ημέρες γαστρονομίας 2015

Τιμώμενο πρόσωπο και προορισμός για το 2015 είναι η Πελοπόννησος. Σε συνεργασία με την περιφέρεια Πελοποννήσου, οι κύριοι εκπρόσωποι, παραγωγοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι σεφ έχουν αναλάβει να μας συνοδεύσουν σε μια γαστρονομική ξενάγηση του τόπου, μέσα από μια σειρά προγραμμάτων ανάδειξης του ιστορικού πλούτου του ελληνικού διαμερίσματος. Παράλληλος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθηνών (AICF) όπου θα προβληθούν για το κοινό πάνω από 30 μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες, καθώς και ντοκιμαντέρ και video art από όλο τον κόσμο.

ημέρες γαστρονομίας 2015

ημέρες γαστρονομίας 2015

Ημέρες Γαστρονομίας 2015, με στόχο ένα τριήμερο-ωδή στην ελληνική γεύση και στην διεθνή της αποδοχή, όπου οι λάτρεις του καλού φαγητού συνεργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την προβολή του στο ενδιαφερόμενο κοινό. Εάν σας ιντριγκάρει να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο της γεύσης και του πολιτισμού, το Μουσείο Μπενάκη είναι ένας χώρος που αυτές τις μέρες σας περιμένει. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Print Friendly, PDF & Email
12

Newsletter

Εισαγάγετε το email σας και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας και για τις εκδηλώσεις μας

    Leave A Comment